СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 15.11.2021

Telegram-бот до послуг побутових споживачів

Користувачам сучасних мобільних телефонів пропонується додатковий спосіб передачі показів лічильників через Інтернет за допомогою Telegram-боту

При передачі показів враховуйте наступне:

Зчитані та передані дані з лічильників протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця), вважаються даними на перше число календарного місяця;

Зчитані та передані індивідуальним побутовим споживачем покази лічильника в будь-який інший день календарного місяця за відсутності переданої (зчитаної) з нього інформації шляхом дистанційного зчитування лічильника є вихідними даними для визначення даних комерційного обліку на перше число місяця шляхом додавання величини добутку середньодобового споживання на кількість днів (діб) між датою зчитування показів та першим числом календарного місяця.

Telegram-бот для передачі показів лічильника з 25 числа звітного місяця по 3 число наступного за  звітним. Також Ви маєте можливість отримати різноманітну інформацію по своїх особових рахунках. 

У разі наявності в телефоні додатку Telegram зчитайте qr-код  сканером  та перейдіть по посиланню.

У разі наявності кліента Telegram на персональному комп'ютері, ноутбуці для встановлення боту перейдіть по посиланню.