СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Cвоєчасні розрахунки за використану електричну енергію - запорука надійної роботи електромереж. 

Новини / 29.11.2017

Пильність і уважність не тільки допоможе уберегти своє помешкання від довготривалої відсутності електропостачання, а й зможе вберегти чиєсь життя!

Житомиробленерго постійно дбає про якісне й безперебійне електропостачання споживачам, але  останнім часом, через злочинне  втручання в роботу енергообладнання сторонніх осіб з метою крадіжок, це обладнання повністю виводиться з ладу. Відновлення його роботи потребує чимало часу.  У таких випадках страждають, перш за все, ні в чому не повинні люди, бо вимушені  перебувати без світла по кілька днів. Для того, аби  цього не сталося, Житомиробленерго  потребує Вашої допомоги - пильності й уваги!  Не будьте байдужими, коли  бачите  людей біля енергообладнання. Придивіться уважно чи є на  цих людях обов’язкова для працівників обленерго уніформа  з логотипом енергопостачальної компанії, чи є логотип на автомобілі поруч. Якщо ж особа чи група осіб, які щось роблять біля трансформаторних підстанцій або інших енергооб’єктів, визиває у Вас  підозру, будь ласка,  повідомте  про підозрілих осіб за цілодобовим телефоном (0412) 40-21-50 або (0412) 40-20-70, 0674057217, 0674147024. 
Ваша пильність  й уважність не тільки допоможе  уберегти своє помешкання від довготривалої відсутності електропостачання, а й зможе вберегти чиєсь життя, адже часто, при спробах крадіжки й втручанні сторонніх осіб  в роботу енергообладнання під напругою, люди гинуть. Таких  випадків по Україні тільки за 2017 рік вже майже 30 осіб.
На жаль, сумна статистика тільки підтверджує вищевикладені  факти.
Житомиробленерго дуже розраховує на Вашу допомогу, бо  тільки разом ми зможемо не допустити таких жахливих випадків! 

Прес-служба
ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго»