СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Cвоєчасні розрахунки за використану електричну енергію - запорука надійної роботи електромереж. 

Новини / 10.04.2018

Протипожежний захист в Житомиробленерго посилено

У весняно-літній період надважливим стає питання захисту від пожеж: це і захист виробничих приміщень, захист енергообладнання та територій навколо нього тощо. Часто причиною пожеж стає не тільки необережне поводження з вогнем але й неналежна експлуатація енергетичного обладнання у т.ч. і побуті. Тож, службою охорони праці Житомиробленерго розроблено низку важливих протипожежних заходів, а саме: 
Спільно з місцевими адміністраціями вжиття заходів щодо недопущення загоряння лісових насаджень, сухої трави поблизу охоронних зон ліній електропередачі, обстеження цих зон на предмет виявлення спалимих відходів та їх вивезення, до такої роботи залучаються також мешканці в межах власних територій, обстеження зернотоків, польових станів, інших об’єктів, які безпосередньо стосуються збирання врожаю. Всіма підпорядкованими підрозділами забезпечуватиметься дотримання комплексних заходів щодо забезпечення пожежної безпеки на енергооб’єктах «Житомиробленерго», проводиться огляд наявних засобів пожежогасіння, стану пожежної безпеки територій виробничих баз та адмінбудівель, забезпечується очищення господарських, складських приміщень від спалимих матеріалів та сміття, утилізація яких проводиться тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Здійснюється постійний контроль за станом протипожежної безпеки та справністю електроустановок та технологічного обладнання, проводяться навчання та перевірка знань персоналу з питань пожежної безпеки, проводяться позапланові протипожежні інструктажі персоналу, який залучається до проведення вогневих робіт та інші заходи, дотримання яких є дуже важливим весняно-літній період.

Житомиробленерго закликає мешканців області дотримуватися  вимог не тільки електробезпеки, а й пожежної безпеки й нагадувати їх дітям!