СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 29.10.2021

До уваги непобутових споживачів електроенергії

Шановні непобутові споживачі!

У зв’язку із віднесенням м. Житомира та Житомирської області до “червоного” рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, з метою профілактики та недопущення розповсюдження захворювань, спричинених коронавірусною інфекцією ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО ПЕРЕЙШЛО НА ОСОБЛИВИЙ РЕЖИМ РОБОТИ!

Прийом відвідувачів здійснюється  за умови наявності  документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, або однієї дози вакцини (відповідного COVID-сертифікату), або негативного ПЛР-тесту (строком дії 72 години).

Закликаємо Вас, використовувати наш зручний дистанційний он-лайн сервіс «Кабінет юридичного споживача», за допомогою якого, Ви швидко зможете здавати звіт, який передбачений договором на розподіл електричної енергії, а також за  реактивну ел.енергію, крім цього отримувати рахунки та оплату за дані послуги ОСР. Сервіс передбачає скріплення документів цифровим підписом.

Для того, аби стати користувачем сервісу «Кабінет юридичного споживача» АТ «Житомиробленерго»,  необхідно надіслати відповідну  заяву на електронну адресу відповідного РЕМ, з якого на Вашу електронну адресу буде надіслано договір, який необхідно роздрукувати на підписати у 2-х примірниках та вислати поштовим зв’язком на адресу РЕМ.

Сподіваємося на порозуміння!
З повагою
Адміністрація АТ «Житомиробленерго»