СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 16.05.2022

Департамент з безпеки повідомляє

Почастішали випадки крадіжок трансформаторного масла з місцевих ТП.

Так, за повідомленням Зарічанського району електричних мереж 13 травня близько 21.00 невідомими особами здійснено спробу крадіжки трансформаторного масла із КТП в с.Мусіївка Житомирського району, однак завдяки технічним засобам охорони довести злочинний намір зловмисникам не вдалося.

Департаментом з безпеки АТ «Житомиробленерго» проведено перевірку інформації.  Зокрема, було здійснено виїзд до на місце з метою з'ясування фактів та вжиття відповідних заходів для уникнення подальшого розкрадання майна та обладнання. 

У ході проведення такої перевірки підтверджено дійсність отриманих повідомлень. Поблизу місця крадіжки виявлено кинуту пластикову тару, яку вилучено як доказ. Особи, які цим займались, встановлюються. Повідомлено правоохоронні органи. 

Додамо, згідно 185-ої статті Кримінального кодексу України за даний злочин передбачено покарання до 5-ти років позбавлення волі. 

З метою профілактики та попередження подібних крадіжок, які в результаті можуть призвести до виведення з ладу обладнання трансформаторний підстанцій та відключення від електропостачання цілих населених пунктів,  АТ  «Житомиробленерго» звертається до усіх голів сільських, селищних рад, активу громад та їх жителів бути пильними, та у разі помічення підозрілих осіб поблизу енергетичних об’єктів негайно повідомляти за телефоном (0412) 40-20-07.

АТ ”ЖИТОМИРОБЛЕНРГО” попереджає!

Трансформаторне масло, яке використовується в  силових трансформаторах 6-10/0,4 кВ відноситься до агресивних сполук в зв'язку із застосування Товариством хімічних добавок новітніх технологій.

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ використовувати дане трансформаторне масло в механізмах та двигунах - це призводить до пошкодження резинових виробів та паливної апаратури.

При потраплянні на шкіру може викликати термічні опіки.