СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 15.08.2022

Продовжуємо активно допомагати нашій армії

За ініціативи АТ «Житомиробленерго» та профкому Товариства, шляхом координації спільних зусиль з профспілковими організаціями Незалежної галузевої професійної спілки енергетиків України (НПЕУ), за участі Житомирської обласної енергопостачальної компанії було зібрано кошти у сумі 831 тис. грн з метою придбання безпілотних літальних апаратів «Фурія» для десантно штурмових військ Збройних Сил України, які тримають оборону нашої країни на передовій.

Три бойові «пташки» передано українським захисникам для ведення повітряної розвідки і корегування вогню артилерії. Ці швидкі та високоточні апарати тактичного рівня допоможуть нашим бійцям отримувати необхідні дані за будь-якої погоди і виконувати різні бойові завдання як вдень, так і вночі. Це, без перебільшення, їхні «очі» на фронті, які дуже необхідні для знищення ворога на нашій землі.

«АТ «Житомиробленерго» за підтримки європейських акціонерів групи компаній VS Energy допомогає українській армії з перших днів війни. Ми надаємо адресну допомогу з огляду на потреби військових та їх поточні бойові завдання. Наразі, на прохання десантно-штурмових військ спільними зусиллями придбали три безпілотники. Сподіваємось, що з допомогою цих «пташок» буде знищено не одну ворожу ціль. Ми максимально сконцентровані та націлені на результат – нашу неодмінну перемогу над рашистами! Тож надалі робитимемо усе від нас залежне для підтримки українських захисників», – зазначив голова правління Товариства Олексій Шекета.

Своєю чергою, військові висловили слова подяки за підтримку кожному, хто долучився, та зазначили, що передані літальні апарати допоможуть у виконанні бойових завдань з протидії окупантам та здійснення аеророзвідки.

💛💙Віримо у наші Збройні Сили!!! Разом до ПЕРЕМОГИ!!!

Добрі справи