СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 01.09.2022

Відбулася профспілкова конференція

31 серпня 2022 року відбулася звітно-виборна профспілкова конференція Обласної первинної профспілкової організації Незалежної галузевої професійної спілки енергетиків України Акціонерного товариства «Житомиробленерго».

Конференція розпочалася звітом Голови профспілки Ігоря Літвіна про проведену роботу за останні два роки. За його словами, діяльність профспілкового комітету була спрямована на реалізацію заходів матеріальної підтримки, організацію культурно-масових та спортивно-масових заходів, заходів на підтримку Збройних Сил України.

Голова Правління Олексій Шекета зазначив, що в цей нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Профспілки теж не стоять осторонь: окрім своєї основної діяльності – підтримки наших працівників-членів профкому, реалізовують заходи з надання волонтерської та гуманітарної допомоги українським захисникам, працюють, як і вся країна, задля наближення перемоги та миру в Україні.

Після затвердження роботи профспілкового комітету як задовільної, перейшли до виборів голови профспілки на 2022 – 2027 р.р. Ним став Чудновець Дмитро Васильович – начальник ремонтно-будівельної служби Товариства. Також було обрано склад профкому та склад комісій ОППО НПЕУ АТ "Житомиробленерго". 

Тож бажаємо новообраному керівнику профспілки успішної та плідної роботи на благо нашої рідної України!