СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 13.09.2022

Житомирських енергетиків відзначено нагородами МО України за внесок у спротив російському вторгненню

12 вересня 2022 року Житомирщину з робочим візитом відвідав Міністр оборони України Олексій Резніков. Міністр вручив відзнаки Міністерства оборони України, окремо зазначивши, що опір російським окупантам чинять не тільки військові, а й цивільні, що тримають стрій у тилу.

Почесні відзнаки Міністерства оборони України – медалі «За сприяння Збройним Силам України» Олексій Резніков вручив голові правління АТ «Житомиробленерго» Олексію Шекеті та працівникам Товариства: електромонтеру з експлуатації розподільних мереж Народицької мережної дільниці Овруцького РЕМ Володимиру Фещенку, електромонтеру з експлуатації розподільних мереж Малинської мережної дільниці Малинського РЕМ Анатолію Андрійчуку, електромонтеру з ремонту повітряних ліній електропередачі Коростенської дільниці служби повітряних ліній Вячеславу Орловському, електромонтеру оперативно-виїзної бригади Народицької ОВБ Овруцького РЕМ Володимиру Старченку.

Голова правління Товариства Олексій Шекета наголосив: «Ця нагорода – результат спільної роботи усієї нашої команди, яка працює на Перемогу. Ми докладаємо максимум зусиль, аби вигнати загарбника з української землі. Щодня енергетики Житомирщини виконують свою місію на енергетичному фронті. Попри небезпеку, наші працівники оперативно відновлюють пошкоджені ворожими обстрілами мережі. Від початку війни АТ «Житомиробленерго» на постійній основі надає допомогу українській армії. Кожної хвилини ми пам’ятаємо кому завдячуємо за наші життя. Віримо в ЗСУ! Пишаємось українською нацією – незламною та непереможною! В єдності українці – велика сила, здатна досягати будь-якої мети! І зараз наша першочергова мета – ПЕРЕМОГА!»

💛💙Вітаємо наших енергетиків з нагородою! Разом до ПЕРЕМОГИ!!!