СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 12.10.2022

До відома споживачів

Повідомляємо 12.10.2020 набули чинності Зміни до Правил роздрібного ринку електричної енергії, які були затверджені постановою НКРЕКП № 1272 від 5 жовтня 2022 року (далі – постанова).

Постановою було винесено зміни до додатку № 3 Правил роздрібного ринку електричної енергії, а саме до Договору споживача про надання послуг з розподілу (передачі) електричної енергії (далі - Договір) змінено форму додатку № 2 даного договору,  додано додаток № 10 «Порядок (алгоритм) розрахунку та складення балансу електричної енергії в електричних мережах споживача (технологічних електричних мережах основного споживача) внаслідок чого додаток № 10 «Очікувані обсяги електричної енергії, що передаються Оператором системи розподілу та споживаються Споживачем» вважати додатком № 11.

Із новою редакцією Договору споживача про надання послуг з розподілу (передачі) електричної енергії та додатків до нього можна ознайомитись за посиланням .

Звертаємо Вашу увагу відповідно до вимог пункту № 12.2 Договору – «Цей Договір може бути змінений у разі внесення змін або скасування нормативно-правових актів, що регулюють відносини між Оператором системи та Споживачем.

У зв’язку з цим сторони погоджуються з тим, що Оператор системи вносить відповідні зміни та доповнення до цього Договору та оприлюднює їх на власному вебсайті. Якщо Споживач не ініціював розірвання цього Договору протягом одного місяця з моменту оприлюднення змін та доповнень до цього Договору, вважається, що Споживач погодився зі змінами до Договору з дати його оприлюднення на вебсайті Оператора системи.»