СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 09.04.2024

Нашому працівнику терміново потрібна допомога!

Служба інформаційних технологій звертається з проханням про допомогу інженеру з комп’ютерних систем Коростенського РЕМ (Лугинська МД) Щичку Ігорю Вікторовичу, який терміново потребує дороговартісної операції та наразі проходить лікування онкологічного захворювання.

Свою трудову діяльність у нашому Товаристві колега розпочав в 1992 році в Коростенському підприємстві електромереж в Лугинському РЕМ за спеціальністю електромонтер оперативно-виїзної бригади, згодом – диспетчер, контролер енергонагляду; з 2002 року – інженер із комп’ютерних систем.

За весь період роботи зарекомендував себе тільки з позитивної сторони, досвідченим, висококваліфікованим працівником, старанною та відповідальною в роботі людиною.

Просимо не залишатися осторонь та долучитися до збору коштів на лікування нашого працівника!

Кошти можна передавати голові цехкому Янковій Наталі або перерахувати на картку Щичка Ігоря Вікторовича (номер картки для допомоги: Приват 5168 7451 2205 2324).