СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 20.09.2024

Студенти Житомирського агротехнічного коледжу відвідали наш музей енергетики

Музей історії енергетики Житомирщини з радістю зустрічає всіх бажаючих ознайомитися з витоками енергетичної галузі на Житомирщині, її потужним зростанням та іншою цікавою інформацією про електроенергетику.

Нещодавно до музею завітали студенти другокурсники Житомирського агротехнічного фахового коледжу спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Екскурсія мала як пізнавальний, так і навчальний характер. Студенти ознайомились з історією та розвитком енергетики Житомирщини, з етапами електропостачання від генерації до кінцевого споживача, дізнались про роботу диспетчерської служби та оперативно-виїзної бригади, наочно побачили електрообладнання та інструменти, а також дізнались про новітні технології в електроенергетиці.

Маємо сподівання, що отримані знання та навички, будуть корисними студентам та знадобляться у їхній майбутній професійній діяльності.