СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Cвоєчасні розрахунки за використану електричну енергію - запорука надійної роботи електромереж. 

Новини / 11.11.2016

«Діти мають бути забезпечені найкращим! Це ми і робимо!», - Олексій Шекета.

У тому, що стосується дітей, взагалі не буває  дрібниць і це загальновідомий факт.  Головне завдання для дитини – рости й розвиватися, а дорослі мають подбати про те, щоб для цього були відповідні умови. Чи то умови для гри, чи то умови для сну, чи для годування. Все має бути найвищої якості, бо ж діти - то є наш найголовніший скарб.

Завдяки  очільнику Житомиробленерго Олексію Шекеті усі вихованці садочку «Берізка» відтепер спатимуть у більш комфортних умовах.  Денний сон дітям на крильцях принесуть метелики, але не справжні,  а бавовняні, бо ж головним енергетиком області садочку подаровано 60 комплектів якісної постільної білизни. «Якщо діти будуть бачити добро, то й вони будуть виростати добрими. Якщо ми пообіцяли, то ми зробили. Коли робиш щось  для дітей, на душі відчуваєш велике задоволення. Чекайте на нас ще», - сказав Олексій Шекета й подякував завідуючій та  працівникам садочку за турботу, самовіддану працю і любов до дітей.  «Це не перший і не останній раз, коли Олексій Шекета надає допомогу навчальним закладам Попільнянського району», - стверджує голова Попільнянської селищної ради Олег Можарівський та, звернувшись до керівника Житомиробленерго,  додав: «Ви завжди тримаєте слово».

Твердження голови  селищної ради абсолютно обґрунтоване. Бо ж багатьом Попільнянцям добре відомо, що за сприяння колективу Житомиробленерго,  для навчально-виховних дитячих закладів району за останній рік було зроблено чимало. Це і нові вікна у Кам’янській середній школі, і нові ліжечка  вихованцям садочку «Чебурашка», комп’ютерна та оргтехніка, спортивне знаряддя, ігровий майданчик у школи і садочки Попільнянщини. Під час відвідування садочка «Берізка» , Олексій Шекета відразу звернув увагу на нові потреби й пообіцяв невдовзі допомогти.

Добрі справи.

Людмила Камерон