СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Cвоєчасні розрахунки за використану електричну енергію - запорука надійної роботи електромереж. 

Новини / 28.11.2016

За постійну допомогу керівнику Житомиробленерго подякували дитячі садочки

Науково-технічний прогрес все більше спонукає людство до використання комп’ютерів та програмного забезпечення.

Не виключенням є заклади освіти і  дошкільні заклади. Комп’ютер стає не просто потрібним, а конче необхідним у сучасному світі. Але  через брак коштів, садочки  і школи не в змозі придбати комп’ютерну техніку, для того, аби бути спроможними до забезпечення сучасного рівня освіти, що без таких засобів  не просто зробити.

«Діти не мають відчувати у чомусь брак чи нестачу. Вони мають отримувати повноцінні знання і належне виховання , а справа дорослих - забезпечити  як організацію навчального чи виховного процесу, так і технічні засоби для цього», - сказав очільник енергопостачальної компанії «Житомиробленерго» Олексій Шекета , під час попередньої зустрічі з працівниками дитячих садочків смт. Попільня. Свої слова відразу ж підтвердив відповідними діями – придбав  два новенькі ноутбуки для вихованців садочків «Чебурашка» та «Берізка». Підчас зустрічі у садочку,  дітки приємно вразили своїми талантами гостей –  влаштували їм гарний концерт.

Працівники садочків та шкіл Попільнянського району та батьки дітей  вже встигли добре переконатися, що Олексій Шекета тримає слово, бо дуже багато вже встиг зробити добрих справ для їхніх діток. Це - нові ліжечка у тому ж садочку «Чебурашка», нова постільна білизна та ігровий майданчик  вихованцям садочку «Берізка», нові вікна у Кам’янській школі, комп’ютерна техніка закладам освіти, та багато чого іншого.

Добрі справи.